O NAMA

Mi smo privatna stomatološka ordinacija sa tradicijom od 1996. godine. Pružamo usluge kompletnog stomatološkog programa, uz veliku pažnju malim pacijentima, posebno na sprečavanju nastajanja karijesa, te time izbjegavanju nepotrebnog straha od stomatoloških usluga. U tu svrhu upotrebljavamo nove i savremene tehnologije rada i pratimo najnovija zbivanja i napretke u stomatologiji. Upravo u skladu s tim praćenjima nudimo Vam najnovije usluge bezbolnog zahvata bez brušenja na pokvarenom zubu.


Od samog osnivanja Stomatološka ordinacija “dr Topić” posebnu pažnju poklanja edukovanju svojih pacijenata. Tako je i danas: želja za nesebičnim davanjem i pružanjem informacija bitan je segment profesionalne djelatnosti. Razgovor sa pacijentom je neophodan, to je pristup kojim se ostvaruje kontakt sa pacijentom.


Dijagnostika, liječenje i ostale stomatološke usluge sprovode se u lijepo i savremeno uređenim prostorijama privatne ordinacije, a kako bismo pacijentu pružili svu moguću brigu o zdravlju, moguća je i saradnja sa drugim specijalističkim ordinacijama. U skladu s napretkom tehnologije, u ordinaciji se primjenjuju najnovije generacije materijala, vrhunska tehnika i pomagala koja omogućavaju precizan, funkcionalan i estetski rad. Nametnuti ritam života zahtjeva brzu i kvalitetnu uslugu, stoga termine ugovaramo prema željama pacijenata. Ordinacija, po potrebi, radi i u kasnijim satima i vikendom. Hitne slučajeve primamo odmah, a pristup je isključivo medicinski.

Svi zahvati su bezbolni, a usluge se pružaju u vedroj i toploj atmosferi. Ambijent je ugodan i klimatizovan, a raspoloženje pacijenata uvijek dobro. Trudimo se da strah od stomatološkog zahvata u našoj ordinaciji bude nepoznat. Iskustvo u radu i savremeni pristup ka pacijentima, zalog su kvaliteta i uspješnosti rada, te na taj način ordinacija dr Topić stiče sve više zadovoljnih pacijenata.